Vital Feet Bowl Massage

Zin in een ongelooflijke ervaring van ontspanning, energie en levenslust? Voetmassage met de Vital Feet Bowl en Vital Feet Ghee geeft ontspanning en energie. Een zeer aangename manier om zelf iets te doen voor je gezondheid. Je voelt het effect in heel je lichaam. Rustiger van binnen en dichter bij jezelf. Om je accu weer helemaal op te laden en je leven nieuwe glans te geven. Deze vorm van massage is:

  • opwekkend: neemt vermoeidheid weg en vitaliseert het hele lichaam
  • evenwichtscheppend: geeft kalmte, energie en opgewektheid
  • zuiverend: verbetert de celstofwisseling, helpt afvalstoffen af te voeren

De Vital Feet Bowl is een schaaltje gemaakt van kaash, een bijzondere legering van koper en tin. Samen met Vital Feet Ghee heeft dit een ontspannend en versterkend effect. Met dit schaaltje worden de voeten met de ghee in cirkelvomige bewegingen gemasseerd. Bijzonder rustgevend en energetiserend. Vital Feet Ghee is de speciale kruidenpasta voor deze bijzondere vorm van voetmassasge. Vital Feet Ghee is ayurvedisch geklaarde boter waarin kruiden zijn verwerkt met reinigende, ontspannende en versterkende effecten. De ghee, toegepast in combinatie met de Vital Feet Bowl, is vitaliserend beschermt tegen veroudering, bevordert de circulatie en heeft een goede werking op de ogen.

Voetmassage met de Vital Feet Bowl en Vital Feet Ghee is onderdeel van Ayurveda, de traditionele Indiase gezondheidsleer. Dagelijkse voetmassage is een belangrijk onderdeel van een gezonde dagroutine. Voetmassage ontspant en versterkt de voetspieren, wat voor een onnvergelijkbaar gevoel van lichtheid zorgt. Na regelmatig gebruik van de Vital Feet Bowl rust het eigen gewicht heel anders op de voetzolen. Je krijgt een lichtere tred- alsof je voeten zweven.